01 de juliol 2005

Mariano Rajoy, líder del PP, és gai i, un pic més, ha votat en contra seva

Carlos Alberto Biendicho López, President de la Plataforma Gai del Partit Popular, desvetlla el particular viacrucis del President del PP, Mariano Rajoy. Biendicho ha decidit fer outing (treure de l'armari a homosexuals homòfobs) dintre del seu partit. El motiu de la seva decisió va ser perque ahir dia 30 de juny el Partit Popular, una vegada més, va votar en contra del matrimoni homosexual. A pesar de les reclamacions de dintre el partit, el PP no va donar llibertat de vot en el Congrés. El que no va impedir a Celia Villalobos trencar la disciplina de vot i votar a favor de la llei, pel que ha estat sancionada pel partit. Però el seu president, Mariano Rajoy, va votar, com sempre, en contra d'aquesta llei, el que ha indignat als membres de la Plataforma Gai del PP que, per boca de Biendicho, han decidit explicar la veritat sobre Rajoy.

Les declaracions són les següents:

Escoltar:
de viva veu

Llegir:
"I el més llastimós que em sembla és que algú que va fer un sacrifici per amor al Partit Popular, per amor a Espanya, que és casar-se sent homosexual, va haver de muntar ahir carros i carretes i em refereixo a Mariano Rajoy.
Mariano Rajoy va decidir casar-se, no precisament perquè… potser estigués en la seva vocació, però sabia que si volia políticament servir a Espanya havia de casar-se. Això em sembla molt dur.
No per això li retiro el meu suport, la meva total i incondicional amistat, i afecte, però he de dir que ahir es va haver de trair a si mateix, per desgràcia, en aquest sentit. I que si vol netejar al PP de l'extrema dreta, de l'Església catòlica, de qui volen retornar a Espanya al nacional-catolicisme, és a dir, als membres de la prelatura de l'Opus Dei, i als membres dels Legionaris de Crist, que conti amb la Plataforma Popular Gai, i que conti amb el milió de votants homosexuals de la Plataforma Popular Gai
Que convoqui un Congrés extraordinari, que cuidi molt en l'elecció de compromisaris perquè no existeixin les pressions i manipulacions que han existit, i contarà amb tot el nostre suport, no només en la política dels drets dels homosexuals.
(…)
Ell no podia llençar pedres contra la seva pròpia teulada. Per a mi, crec que està sofrint. Des d'aquí, Mariano, una abraçada molt forta perquè estàs sofrint, crec que has fet un sacrifici pel partit i per Espanya, casant-te, perquè et van obligar a casar-te per la teva vocació política…"

2 Comments:

At 18:21, Blogger cantinerodecubacuba said...

Bueno no se si Mariano Rajoy es o no gay y la verdad me importa muy poco. Mi valoracion no viene dada a las personas por sus tendencias sexuales. ahora bien yo creo que igual cuando le dicen que a tenido que traicionarse a si mismo yo diria que todos los homosexuales que votan al PP hace teimpo se estan traicionando a si mismo. Es un claro caso de Masoquismo puro y duro. Es dar a quien te quita, a quien te niega. Pero en fin ellos ya se lo haran mirar. Como si uno del Madrid (futbolisticamente hablando y manera de ejmplo) animara al Barça y celebrara los goles del Barça y fuera a ver el partido del Barça...) En fin un gay no es un enfermo mental por ser gay aunque los que son gays y votan al pp yo les diria que se lo hicieran mirar... porque algo debe andar mal que votan a quienes les niegan y a quienes los ayudan les niegan el voto. Es o no es masoquismo y eso que el masoquismo me parece... en fin gays...del pp ustedes mismo. un abrazo

 
At 11:34, Blogger come said...

Que sea lo que deba de ser, pero que andemos hacia adelante, todos.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home