18 de juliol 2005

http://www.hispanidad.com = HOMOFÒBIA

Hispanidad.com = Homòfobia

El director de Hispanidad.com, Eulogio López, realitza algunes de les següents afirmacions sobre el col·lectiu homosexual en l'editorial (“Cartes del Director”) de la pàgina web:

La pederàstia és homosexual.
Homosexualitat, pederàstia i incest no són tres aberracions, sinó una sola.
• Relació evident entre homosexualitat, pedofília i, molt em tem, incest.
• Pederàstia i homosexualitat són dues formes de nomenar a la mateixa canallada.
• Homosexualitat, pedofília i incest: una mateixa perversió.
Les relacions homosexuals provoquen malalties, especialment la SIDA.
• Vostres Senyories es disposen a elevar a la categoria de matrimoni una “sexualitat” que consisteix a prendre pel cul.
• L'homosexualitat és tot això, però és, abans de res, una tremenda porcada, una
porqueria pudenta, una vomitiva marranada, un fàstic.
• L'homosexualitat consisteix a prendre pel cul.
• És la millor manera d'acabar amb la humanitat, per consumpció, per amarietament.


L'Observatori de l'Homofòbia a les Illes Balears
opina:
Els fets anteriorment relatats són clarament subsumibles en el tipus penal previst per l'article 510 del Codi penal, mitjançant la redacció actual, en els seus apartats primer i segon:

1. Els qui provoquessin a la discriminació, a l'odi o a la violència contra grups o associacions, per motius racistes, antisemites o altres referents a la ideologia, religió o creences, situació familiar, la pertinença dels seus membres a una ètnia o raça, el seu origen nacional, el seu sexe, orientació sexual, malaltia o minusvalidesa, seran castigats amb la pena de presó d'un a tres anys i multa de sis a dotze mesos..

2. Seran castigats amb la mateixa pena els qui, amb coneixement de la seva falsedat o temerari menyspreu cap a la veritat, difonguessin informacions injurioses sobre grups o associacions en relació a la seva ideologia, religió o creences, la pertinença dels seus membres a una ètnia o raça, el seu origen nacional, el seu sexe, orientació sexual, malaltia o minusvalidesa.


És evident que en aquest cas els articles publicats en el web persegueixen i obtenen un clar resultat injuriós envers les persones homosexuals. Així mateix, aquesta valoració vulneradora del dret a la imatge i a l'honor, es veu clarament transcendida, quan no només s'injuria, sinó que es calumnia al col·lectiu homosexual, quan s'identifica sense cap pudor homosexualitat amb pederàstia i amb perversions sexuals.

En la web Hispanidad.com insereixen publicitat mitjançant banners Empreses com La Caixa, Cepsa, Movistar, Grupo Agbar, Caja Madrid, El Corte Inglés, Iberia,Vodafone, Unión Fenosa, Gas Natural, Iberdrola, Grupo Banco Popular y Repsol. Encara que les Empreses han manifestat que no tenen la intenció de retirar la seva publicitat de la pàgina web, us animem a enviar les vostres queixes a través de les pàgines web de les Empreses. No entreu, o el menys possible, en Hispanidad.com i en altres pàgines on es fomenti l'homofòbia i mai premeu en els banners publicitaris allí allotjats perquè estareu ajudant econòmicament a aquest tipus de pàgines web.

Si aquesta mateixa web, en la qual totes aquestes Empreses s'anuncien el Director es dediqués a insultar i fer burla de les persones negres, o parlés despòticament de la dona, seguirien mantenint la seva publicitat?

El delicte no és únicament responsabilitat de qui ho comet, sinó també de qui posa els mitjans per a cometre'l.